Veilingitems Sterrengala Haarlem 2024

Hieronder de prachtige veilingitems van dit jaar. Tijdens het aankomende gala kunt u een bod uitbrengen op een (of meer) van de items hieronder.

Sterrengala Haarlem 2024
Gesigneerde en ingelijste voetbalschoen van ‘s werelds beste voetballer Lionel Messi

Nadat Lionel Messi in 2022 het WK won met Argentinië zijn veel voetbalkenners het eens: Lionel Messi is de beste voetballer aller tijden. De waarde van deze gesigneerde schoen is sindsdien dan ook flink gestegen. De schoen is verpakt in een fraaie lijst en voorzien van echtheidscertificaat. Afmetingen: 750x600 mm.

Startbedrag € 1.250,-

Sterrengala Haarlem 2024
Een heerlijke en besloten ‘private lunch’ voor 8 personen op een zaterdag bij het Haarlemse restaurant Mano

Aan het Spaarne in Haarlem vindt u het charmante hoekpand van restaurant Mano van jeugdvrienden en topchefs Kevin een Daniel.U ervaart hier de symbiose van hun ervaringen. De keuken van Mano staat met beide voeten in het nu. Intense sauzen, friszure spanning, internationale veelzijdigheid. Hier gaan technisch bewerkte creaties en krachtige creativiteit mano a mano.Mano is dé travellers choice van 2023, heeft 2 koksmutsen van Gault&Millau en is de nieuwe ster aan het Haarlemse restaurants-firmament. Uiteraard met bijpassende wijnen van Vinites.

Startbedrag € 1.250,-

Sterrengala Haarlem 2024
Exclusieve Personal PAL-V flight experience in een Gyrocopter

Heeft u ook altijd al een keer willen meemaken hoe het is om zelf te vliegen? PAL-V biedt u de kans om deze droom te realiseren vanuit een wel heel bijzondere invalshoek: ervaar samen met PAL-V hoe het zou zijn om te vliegen in een vliegende auto! Grijp uw kans en doe mee aan de “PAL-V Flight Experience” waarin u onder begeleiding van PAL-V’s wereldgerenommeerde Head of Flight Training George Tielen een heuse testvlucht zult maken in een gyrocopter. Het concept van een gyrocopter vormt de basis van PAL-V’s Liberty, de eerste vliegende auto. Aangeboden door 100%NL.

Startbedrag € 1.000,-

Sterrengala Haarlem 2024
Gesigneerde en ingelijste gitaar van ‘the Boss’ Bruce Springsteen, rocklegende in levenden lijve

Door het vooraanstaande popblad Rolling Stone geprezen als de belichaming van rock & roll met meer dan 140 miljoen verkochte platen wereldwijd. Bruce is dan ook een van ’s werelds bestverkopende artiesten en deze bejubelde live performer is bezig met een wereldtournee en doet in juni ook Nederland aan met 2 concerten in Nijmegen. Afmetingen 1100x900 mm. Met echtheidscertificaat.

Startbedrag € 1.950,-

Sterrengala Haarlem 2024
Een zeer bijzondere private lunch voor 8 personen in Michelin Sterrenrestaurants ML en Ratatouille

In hartje Haarlem vindt u deze bijzondere restaurants waar u de gepassioneerde chefs aan het werk kunt zien. Een buitenkans die u niet wilt missen. Denk aan creativiteit, prettige afwisseling van texturen, opmerkelijke productcombinaties en gedresseerde borden met wauw effect. Kortom een uitmuntende en exclusieve ervaring van hoogstaande culinaire verwennerij met bijpassende wijnen van Vinites, en dat alles speciaal voor u en uw gasten.

Startbedrag € 1.500,-

Sterrengala Haarlem 2024
De meest gewilde helm van de Formule 1: Een racehelm met de handtekeningen van de coureurs van het afgelopen seizoen 2023

Pole Position, sprintrace, compounds, box box, safety car….na het grote succes in de afgelopen jaren van Max Verstappen is heel Nederland in de ban van de Formule 1. Deze helm is dan ook een uniek lot en zeer gewild zowel bij fans als niet-fans van de Formule 1! Met echtheidscertificaat.

Startbedrag € 3.600,-

Sterrengala Haarlem 2024
De ‘Hand of Hope’ van Nelson Mandela

Een ingelijste handpalm afdruk van de wereldberoemde Zuid-Afrikaans anti-apartheidsstrijder en politicus. Er zijn in de geschiedenis maar weinigen die zo’n onuitwisbare stempel op het internationale podium hebben achtergelaten als Nelson Mandela. Zijn moed, compassie en menselijkheid zijn enkele van de kwaliteiten die hem de Nobelprijs hebben opgeleverd als een van de grootste staatsmannen ter wereld. Het is dan ook passend dat de buitengewone afdruk van zijn rechterhand zo lijkt op de vorm van het continent Afrika. Dit is een ongelooflijk mooie ingelijste print van zijn rechterhand, de hand van Afrika. Met echtheidscertificaat. Afmetingen 640x770 mm.

Startbedrag € 1.000,-

Sterrengala Haarlem 2024
Chef bij u thuis!!

En niet zomaar een chef, we hebben het hier over Michelin Sterrenchef Menno Post, SVH Meesterkok. U kent hem o.a. van de Bokkedoorns en Olivijn. Hij komt in de vertrouwde omgeving van uw huis een exclusief meergangen diner koken speciaal voor u! Ervaar de ultieme restaurant ervaring en verwennerij van de hoogste plank voor 4 personen bij u thuis. Met bijpassende wijnen van Vinites.

Startbedrag € 1.000,-

Sterrengala Haarlem 2024
Mick Jagger door Andy Warhol

De carrière van Jagger, frontman en een van de grondleggers van de Rolling Stones, duurt al meer dan 6 decennia. Hij wordt alom beschreven als een van de meest populaire en invloedrijkste frontmannen in de geschiedenis van de rockmuziek.Deze genummerde litho is een uitverkochte editie uit 1981, door de Pop Art master himself Andy Warhol, wereldberoemd kunstenaar, filmregisseur en auteur. Vrijgegeven door het Warhol Museum. Afmetingen 1100x900 mm. Met echtheidscertificaat.

Startbedrag € 1.200,-

Sterrengala Haarlem 2024
Kunstwerk van Eric J. Coolen

Een zeer gewild stadsgezicht Haarlem van de uit Haarlem afkomstige tekenaar en ontwerper/maker Eric J. Coolen. Uitgebracht op een DIBONDPANEEL A2 formaat. Gesigneerd en genummerd AE 01/01.

Startbedrag € 975,-

Sterrengala Haarlem 2024
Een compleet verzorgde sloepervaring

Een compleet verzorgde sloepervaring van 2-3 uur op de Loosdrechtse plassen met de REBEL, een luxe sloep met een Green EGG BBQ op de achtersteven!
Biedt plaats aan 34 personen, maar om u optimaal te laten genieten is deze boot exclusief voor u tot maximaal 12 personen. Geniet onderweg van de variatie van de plassen en de trekgaten, de afwisseling van ongerept moerasbos, wuivende rietoevers en bijzondere vogels en laat u verwennen met lekkere drankjes en een heerlijke BBQ aan boord. Even naar de oever, aanleggen of een plons in het water, alles is mogelijk.
Uw eigen kapitein is retail icoon Krein Bons (CEO van Lucardi Juwelier), die indien gewenst, onderweg van alles over succesvol retailen kan verhalen.
Mogelijk op elke dag en op elk tijdstip, uiteraard in overleg.

Startbedrag € 995,-

Sterrengala Haarlem 2024
Een unieke Volendam Experience voor 4 personen, lunch met Jan Smit en de ultieme Volendam belevenis

Aangeboden door: 100% Media & Partner Netwerk en SOS Kinderdorpen ambassadeur Jan Smit.
Een dag Volendam om nooit te vergeten! Zo zou je dit lot het beste kunnen omschrijven. U gaat namelijk met 4 personen lunchen in het restaurant van Jan Smit: Lotje Wine & Dine, waar Jan ook nog eens gezellig bij u aan tafel schuift!
Daarna gaat u door voor een foto in Volendammer Klederdracht en een bezoek aan Experience Volendam voor een virtual reality avontuur. Hier beleeft u hoe het vissersdorp er ruim 100 jaar geleden uit zag. Een unieke belevenis.
Tot slot eindigen u en uw gasten deze bijzondere Volendam belevenis met een rondleiding door het pittoreske dorp door de aanbieder van dit veilingkavel: Eddy Guyt. Eddy is in het dagelijks leven eigenaar van het 100% Media- & Partner Netwerk en hij kan alles over dit mooie dorp vertellen. Van de geschiedenis tot de hedendaagse gebruiken. Een perfecte afsluiter van een dagje Volendam! En wellicht heeft Eddy ook nog zakelijke contacten in zijn grote netwerk die voor u interessant zijn.

Startbedrag € 1.000,-

Sterrengala Haarlem 2024
Geniet als VIP van André Rieu inclusief Meet & Greet voor 2 personen.

Aangeboden door 100% Media & Partner Netwerk & Ziggodome
Een heus VIP-arrangement voor het André Rieu Nieuwjaarsconcert op 11 januari 2025 inclusief Meet & Greet met André zelf!!
Bij de exclusieve VIP Entree van het Ziggo Dome wordt uw gezelschap door Eddy welkom geheten en ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Daarna neemt u plaats op de VIP-stoelen op de Live Avenue voor het concert. Eddy Guyt van 100%NL voorziet u tijdens het concert van drankjes en hapjes.
De meet & greet met André na het concert is echt uniek en hij doet dit alleen bij zeer hoge uitzondering als vriendendienst. Na het concert bent u welkom op de exclusieve afterparty.
Kortom, dit wordt een onvergetelijke VIP avond!

Startbedrag € 1.000,-

Sterrengala Haarlem 2024
De PAL-V Exclusieve Flight Experience, Flight in een Gyrocopter

Heeft u ook altijd al een keer willen meemaken hoe het is om zelf te vliegen? PAL-V biedt u de kans om deze droom te realiseren vanuit een wel heel bijzondere invalshoek: ervaar samen met PAL-V hoe het zou zijn om te vliegen in een vliegende auto!
Grijp uw kans en doe mee aan de “PAL-V Flight Experience” waarin u onder begeleiding van PAL-V’s wereldgerenommeerde Head of Flight Training George Tielen een heuse testvlucht zult maken in een gyrocopter. Het concept van een gyrocopter vormt de basis van PAL-V’s Liberty, de eerste vliegende auto.
Aangeboden door 100%NL.

Startbedrag € 1.000,-

Sterrengala Haarlem 2024
Een Volledig Verzorgde Avond Uit voor 8 personen op zaterdag 8 juni 2024

Een diner bij Restaurant Le Mortier in Haarlem met bijpassende wijnen van Vinites, gevolgd door de voorstelling De Man van La Mancha in de Stadsschouwburg Haarlem. Huub van der Lubbe speelt Don Quichot in een nieuwe en eigentijdse musical naar het beroemde boek van Miguel de Cervantes. Een groot en divers ensemble met o.a. Viggo Waas, Dragan Bakema en Lucretia van der Vloot.Een topavond voor uw gezelschap van 8 personen. Om 17.00 uur wordt u verwacht bij Michelin gids Restaurant Le Mortier in Haarlem, waar chef Philippe Favié u laat genieten van een exclusief en overheerlijk meergangendiner begeleid door een wijnarrangement aangeboden door Vinites.
Kortom, een complete wine & dine ervaring.
Vervolgens wordt u vanaf 19.00 uur een drankje aangeboden in de Stadsschouwburg.
De voorstelling begint om 20.00 uur.

Startbedrag € 1.250,-

Sterrengala Haarlem 2024
De Marijke Mul Master en Design Experience met exclusieve lunch in restaurant Dané

Deze experience bestaat uit het creëren van het collier ‘de Danser’ in wit- of geelgoud met edelsteen naar keuze op basis van beschikbaarheid.
Vervolgens legt u samen met de master goudsmid de finishing touch. Dan is het tijd voor de inwendige mens en geniet u met 2 personen en de head of design van een exclusieve lunch in restaurant Dané. Gevolgd door een design workshop met de master sieraadontwerper en u sluit deze experience af met uw collier ‘De Danser’ en een mooie goodiebag.

Startbedrag € 1.750,-

Sterrengala Haarlem 2024Sterrengala Haarlem 2024
De culinaire vaartocht van je LEVEN! Op zondag 9 juni 2024

Een luxe begeleide culinaire sloepentocht voor 4 personen. Beleef samen met andere gasten de gastronomische Hoofdstad Haarlem vanaf het water. Vanaf diverse verschillende aanlegplaatsen wordt de sloep 'gecaterd' door de acht deelnemende restaurants waaronder Ratatouille en voorzien van gastronomische versnaperingen en een bijpassend wijnarrangement.
Aangeboden door organisator LEVEN! Magazine

Startbedrag € 600,-

Sterrengala Haarlem 2024
Tickets voor 2 personen voor de geweldige Ibiza show van Martin Garrix, vriend van SOS Kinderdorpen

Tussen 20 juni en 26 september draait hij elke donderdag op het zon- en feesteiland Ibiza. Feest gegarandeerd! Inclusief retourvlucht aangeboden door The Travel Club.
Dit lot komt ook nog eens met een persoonlijk geschenk van Martin Garrix: Het Martin Garrix tientje door Royal Joh. Enschedé. Het is de enige én originele set inclusief de drukproeven!

Startbedrag € 1.150,-

Sterrengala Haarlem 2024
Een origineel kunstwerk van ontwerper/kunstenares Maaike Koster

‘Silhouette’, 2024. Acryl op canvas in blank houten baklijst, 730 mm x 1030 mm. Het doek is gesigneerd en voorzien van echtheids­certificaat.
Maaike Koster geboren en getogen in Heemstede, biedt onder de noemer My Deer Art Shop een unieke en eigen­tijdse, gelimi­teerde collectie art prints en originele kunst­werken aan. Uit haar werk proef je de voor­liefde voor minima­listische interieurs, lifestyle- en fashion, waarbij ze haar grafische- typo­grafische achter­grond combineert met haar passie voor alles wat met de natuur te maken heeft.
Haar werk wordt wereld­wijd getoond, in privé­collecties en gebruikt door media en interieur- en lifestylemerken.

Startbedrag € 1.000,-

Download hier de veilingvoorwaarden.

Verhinderd maar wel betrokken?

Doneer op rekeningnummer IBAN NL40 INGB 0000 2342 34 van SOS Kinderdorpen (ANBI status) o.v.v. Sterrengala 2024

vroegboekactie
Sterrengala Haarlem 2024
Boek vóór 31 december 2023 een tafel voor 10 personen en geniet van een all-in diner voor 2 bij restaurant Le Mortier in Haarlem.*
(Bekijk de actievoorwaarden)