Loterijprijzen en veilingkavels

Tijdens het Sterrengala Haarlem in 2016 maakten de gasten van het gala kans op fantastische loterijprijzen en spectaculaire veilingkavels. Deze prijzen en kavels hebben bijgedragen aan de mooie opbrengst van € 35.000,–

De prijzen en kavels waren niet mogelijk zonder de sponsoren die deze ter beschikking stelden. Graag willen wij deze daarom ook extra bedanken.

Loterij

Tijdens het gala kunt u voor 10 euro een lot kopen om kans te maken op verschillende prijzen! Nieuwsgierig? Hierbij een lijst.

 

Prijs 1: Met z’n vieren wegduiken in één van de gezellige hoekjes in wijnbar Viqh tegenover ons prachtige stadhuis. U wordt vergast op een proeverij van heerlijke wijnen geserveerd door één van de sommeliers van Viqh

Prijs 2: Altijd professionele begeleiding bij Deen fysio- en manueeltherapeuten. Ook ultiem ontspannen door inspanning want praktijk Deen geeft speciaal voor SOS kinderdorpen een Yoga arrangement van drie maanden cadeau.

Prijs 3: Heel Nederland praat er over, elke voetbal liefhebber heeft ‘m op zijn verlanglijstje staan. Uitgebreid aan bod geweest in de wereld draait doorrrr. Maar u kunt ‘m vanavond winnen en nog maar liefst getekend door Jaap de Groot zelf;  het veelbesproken boek over Johan Cruijff.

Prijs 4: Op elke zichzelf respecterende televisiezender vindt u vandaag de dag wel een kookprogramma. Maar dit prachtige werk kent zijn weerga niet. Elke liefhebber gaat al likkebaarden bij het bekijken van dit prachtige kookboek van Yvette van Boven dat begeleid wordt met Dvd’s; DAT WORDT SMULLEN!!

Prijs 5: Wat een verwennerij. Carry Smit haalt het mooiste in u naar boven. Als u deze prachtige prijs wint mag u zich laten verwennen met een behandeling naar keuze in de schoonheidssalon van Carry Smit.

Prijs 6: Ja, dit is óók uniek; de top Tastemaster van de King Court Whisky Society nodigt u uit om met maximaal tien personen een proeverij te beleven waarbij u niet alleen prachtige whisky’s kunt proeven maar waar ook de geweldige verhalen over de herkomst en productie van deze levenselixer op een boeiende wijze wordt verteld.

Prijs 7: Wat zitten we te genieten in het prachtige Haarlem. En voor de winnaar van de volgende prijs gaat het genieten nog even door. Haarlem Marketing biedt u namelijk een geweldige stadswandeling aan voor maximaal 20 personen onder leiding van een zeer ervaren VVV gids.

Prijs 8: Dit is maar voor weinig mensen weggelegd, en die het al heeft meegemaakt weet dat de gastvrijheid in Volendam zijn weerga niet kent. VV Volendam biedt u een VIP arrangement aan van een diner bij de club en een wedstrijd naar keuze, hoe leuk is dat?!

Prijs 9: De kenner weet dat Laimbock staat voor kwaliteit en vakmanschap in leder. De heer en mevrouw Laimbock bieden op dit geweldige Gala een prachtige lederen lak tas aan t.w.v. € 250,-

Prijs 10: Pimp your team!… jawel kies een polo en laat tien stuks bedrukken met uw logo of tekst voor uw hockey club of golfteam maar misschien ook wel uw dispuut, u bent aan zet, aangeboden door Simply Colors. Stein Peters maakt er iets moois van.

Prijs 11: Oh Oh Oh wat is Haarlem toch gezellig met al zijn terrasjes en restaurants. Toujours aan de Oude Groenmarkt wil u graag laten beleven hoe mooi en lekker het kan zijn in Haarlem en nodigt de volgende prijswinnaar uit om van een heerlijk diner voor twee te komen genieten.

Prijs 12: Wij kennen haar allemaal, en dat wordt dus lachen. De volgende prijswinnaar mag naar de voorstelling ´ T- Splitsing´ van niemand minder dan Tineke Schouten! En of het nog niet leuk genoeg is krijgt u er een Meet and Greet bij!

Prijs 13: Even serieus. Wie wil er niet goed geïnformeerd zijn of ongevraagd goed advies krijgen. Nou dat kan want het Financieel Dagblad biedt u een digitaal jaarabonnement aan t.w.v. € 379,-

Prijs 14: Op de hoek van de Bakenessergracht en het Spaarne staat één van oudste panden van Haarlem met een uitzicht dat zijn weerga niet kent. En de volgende prijswinnaar mag daar met z’n tweeën  een uitgebreide lunch gaan genieten met alles erop en eraan. Het wordt u aangeboden door Danny van den Bergh van restaurant NESTA.

Prijs 15: Genieten in stijl, zo mag u de volgende prijs noemen. Hilton Amsterdam biedt u aan om met twee personen in het befaamde Roberto´s van een geheel verzorgd drie gangen diner te komen genieten. Daarna blijft u lekker slapen in een van de prachtige hotelkamers aan de Apollolaan (laat de auto maar op het Hilton terrein staan). En uiteraard laten ze u niet gaan zonder een fantastisch ontbijt.

Prijs 16: Wie wil er nou niet even een weekend of een midweekje tussenuit?! Lekker ontspannen, wandelen, fietsen of zwemmen. Nog even een gezelschapsspel in een huisje van een  Roompotpark voor vier tot zes personen. Tjonge je zult het maar winnen!

Prijs 17: Marijke Mul uit de Gierstraat is niet alleen een vooraanstaand goudsmid maar verkoopt in haar winkel ook unieke horloges, en meer. Voor de verloting stelt zij een Fromanteel horloge beschikbaar, te weten; de Limited edition 2016 Tulip 63 Chrono ter waarde van € 599,-. Dit horloge is in gelimiteerde oplage voor de tulpenrally vervaardigd. Een uniek cadeau om jaloers op te zijn.

 

Indien de prijzen geboekt moeten worden, dan wordt de datum in overleg met de aanbieder bepaald. Alle boekingen moet echter voor 12 december 2017 plaatsvinden.

Veiling

1001 nacht in Marrakesh

1,5 uur interieur (styling) advies door Eric Kuster Metropolitan Luxury & gesigneerd boek

Dichterbij de AJAX-sterren zit geen enkele supporter!

Een dag mee als ‘ploegleider’ van Roompot – Oranje Peloton!

Frans Molenaar

Haarlem Experience

Meet & Greet met Max Verstappen en gesigneerde handschoenen

Mercedes-Benz Museum en AMG-motorenfabriek

Olympische Jeugd Clinic door voormalig beste hockeyer van de wereld: Teun de Nooijer

Sculptuur “De Denker”

Sieraad laten maken door Goudsmid Marijke Mul

Suske en Wiske steunen SOS Kinderdorpen

Unieke huiskamerconcert van Veldhuis & Kemper!

VV Volendam voetbalshirt gesigneerd door Jan Smit