Gala

Grote Sterren Laten Kleine Sterren Stralen

Laat kindvluchtelingen in Libanon stralen!

Een SOS Kinderdorpen benefietavond: “Sterrengala Haarlem”

12 december aanstaande in de Phiharmonie in Haarlem. Mede georganiseerd door Lionsclub Heemstede Bennebroek, met hoofdsponsor Heineken Experience. Met medewerking van bekende sterrenchefs, artiesten, een verloting met bijzondere prijzen en een spectaculaire “veiling der belevingen”.

Na een feestelijke sterrenontvangst in de Grote Foyer volgt een schitterend avondprogramma in de Grote Zaal. Geniet van een top-diner samengesteld door sterrenkoks Ron Blaauw (zelf SOS Kinderdorpen-ambassadeur), Mark Gratama (ML), Jozua Jaring (Ratatouille) en Philippe Favié (Le Mortier). Tijdens dit culinaire hoogstandje kunt u genieten van bijzondere loterijtrekkingen, optredens en medewerking van bekende Nederlanders, zoals Suzan Seegers, Gaston Starreveld, Leontien van Moorsel, Teun de Nooijer, O’G3NE en Donij van Doorn! Voorts een veiling met unieke belevenissen onder leiding van veilingmeester Paulina Cramer. Denk aan een VIP-ervaring bij Ajax of een dag achter de schermen tijdens een grote wielerronde of zelfs uw eigen keuze uit de schitterende couture van Frans Molenaar. Een interieurmetamorfose van internationale allure verzorgd door Eric Kuster, een olympische kindersportclinic van Teun de Nooijer of een luxe sprookjesachtige 1001 nachten-ervaring in Marrakesh. Een unieke avond, waarbij we graag zoveel mogelijk gasten verwelkomen voor dit zeer bijzonder goede doel: SOS Kinderdorpen helpen het leven van kindvluchtelingen in Libanon weer glans te geven.

Neem zelf deel aan deze speciale avond en word de grote ster die deze kleine sterren weer laat stralen!

  • Première van een jaarlijks terugkerend Sterrengala Haarlem
  • Opbrengsten ten bate van SOS Kinderdorpen
  • Een schitterend diner door sterrenchefs
  • Weergaloze belevenissenveiling
  • Medewerking van diverse Nederlandse sterren

Praktische informatie

Datum: 12 december 2016

Locatie: Philharmonie Haarlem, Grote Foyer & Grote Zaal, Lange Begijnestraat 11

Informatie over Route en Parkeren.

Tijd: 18:15 – 00:00

Prijs: € 225 per stoel, € 2000 per tafel (10 stoelen), inclusief wijnarrangement

De zakelijke kaartverkoop verloopt via info@sterrengalahaarlem.nlDe particuliere kaartverkoop verloopt via de Philharmonie Haarlem. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan op hun website.

Dresscode: black tie

SOS Kinderdorpen Libanon biedt tijdelijke bescherming en zorg bieden aan Syrische kind vluchtelingen in nood. Ondertussen probeert de organisatie een langetermijnoplossing te vinden voor de lange termijn voor deze kinderen. Daarnaast, om familiebreuk te voorkomen, worden Syrische- en Libanese families ondersteund in hun dagelijks leven om het gezin te versterken programma. Ook wordt psychosociale ondersteuning geboden en zijn er awareness sessies over ouderschap.

In Bekaa richt SOS Kinderdorpen zich niet alleen richten op de bovengenoemde activiteiten, maar ook de psychosociale ondersteuning aan kinderen en gericht op de ontwikkeling. Tevens zijn er training gebaseerd op life skills. Het doel is ervoor te zorgen dat deze kinderen zijn uitgerust met de sociale vaardigheden die hen niet alleen helpen om de crisis te overleven, maar ook helpen vooruit te kijken naar een duurzame toekomst.

Het doel van het project dat dit gala steunt is om te zorgen voor het welzijn, de verdere ontwikkeling en re-integratie in de samenleving van de meest kwetsbare Syrische en Libanese kinderen in Libanon tijdens de langdurige crisis.

18:15 / Aanvang in de Grote Foyer

18:45 / Aanvang in de Grote Zaal

19:00 / Start avondprogramma in de Grote Zaal

Sterrenmenu met culinaire hoogstandjes door:
Ron Blauw
Mark Graham (ML)
Jozua Jaring (Ratatouille)
Philippe Favie (Le Mortier)

Entertainment van topklasse door:
Suzan Seegers
Donij van Doorn
O’G3NE

Veiling geleidt door Paulina Cramer

Loterij gepresenteerd door Gaston Starreveld

23:45 / Einde avond

Tijdens het gala krijgt u de kans om op bijzondere belevenissen te bieden. De kavels die u hier ziet, zijn een greep uit de kavels waarop u kunt bieden.

Tijdens het gala maakt u kans op een van de mooie prijzen van onze loterij. De prijzen die u hier ziet, zijn een greep uit de prijzen die u kunt winnen tijdens het Sterrengala Haarlem.

Prijs 1: Met z’n vieren wegduiken in één van de gezellige hoekjes in wijnbar Viqh tegenover ons prachtige stadhuis. U wordt vergast op een proeverij van heerlijke wijnen geserveerd door één van de sommeliers van Viqh

Prijs 2: Altijd professionele begeleiding bij Deen fysio- en manueeltherapeuten. Ook ultiem ontspannen door inspanning want praktijk Deen geeft speciaal voor SOS kinderdorpen een Yoga arrangement van drie maanden cadeau.

Prijs 3: Heel Nederland praat er over, elke voetbal liefhebber heeft ‘m op zijn verlanglijstje staan. Uitgebreid aan bod geweest in de wereld draait doorrrr. Maar u kunt ‘m vanavond winnen en nog maar liefst getekend door Jaap de Groot zelf;  het veelbesproken boek over Johan Cruijff.

Prijs 4: Op elke zichzelf respecterende televisiezender vindt u vandaag de dag wel een kookprogramma. Maar dit prachtige werk kent zijn weerga niet. Elke liefhebber gaat al likkebaarden bij het bekijken van dit prachtige kookboek van Yvette van Boven dat begeleid wordt met Dvd’s; DAT WORDT SMULLEN!!

Prijs 5: Wat een verwennerij. Carry Smit haalt het mooiste in u naar boven. Als u deze prachtige prijs wint mag u zich laten verwennen met een behandeling naar keuze in de schoonheidssalon van Carry Smit.

Prijs 6: Ja, dit is óók uniek; de top Tastemaster van de King Court Whisky Society nodigt u uit om met maximaal tien personen een proeverij te beleven waarbij u niet alleen prachtige whisky’s kunt proeven maar waar ook de geweldige verhalen over de herkomst en productie van deze levenselixer op een boeiende wijze wordt verteld.

Prijs 7: Wat zitten we te genieten in het prachtige Haarlem. En voor de winnaar van de volgende prijs gaat het genieten nog even door. Haarlem Marketing biedt u namelijk een geweldige stadswandeling aan voor maximaal 20 personen onder leiding van een zeer ervaren VVV gids.

Prijs 8: Dit is maar voor weinig mensen weggelegd, en die het al heeft meegemaakt weet dat de gastvrijheid in Volendam zijn weerga niet kent. VV Volendam biedt u een VIP arrangement aan van een diner bij de club en een wedstrijd naar keuze, hoe leuk is dat?!

Prijs 9: De kenner weet dat Laimbock staat voor kwaliteit en vakmanschap in leder. De heer en mevrouw Laimbock bieden op dit geweldige Gala een prachtige lederen lak tas aan t.w.v. € 250,-

Prijs 10: Pimp your team!… jawel kies een polo en laat tien stuks bedrukken met uw logo of tekst voor uw hockey club of golfteam maar misschien ook wel uw dispuut, u bent aan zet, aangeboden door Simply Colors. Stein Peters maakt er iets moois van.

Prijs 11: Oh Oh Oh wat is Haarlem toch gezellig met al zijn terrasjes en restaurants. Toujours aan de Oude Groenmarkt wil u graag laten beleven hoe mooi en lekker het kan zijn in Haarlem en nodigt de volgende prijswinnaar uit om van een heerlijk diner voor twee te komen genieten.

Prijs 12: Wij kennen haar allemaal, en dat wordt dus lachen. De volgende prijswinnaar mag naar de voorstelling ´ T- Splitsing´ van niemand minder dan Tineke Schouten! En of het nog niet leuk genoeg is krijgt u er een Meet and Greet bij!

Prijs 13: Even serieus. Wie wil er niet goed geïnformeerd zijn of ongevraagd goed advies krijgen. Nou dat kan want het Financieel Dagblad biedt u een digitaal jaarabonnement aan t.w.v. € 379,-

Prijs 14: Op de hoek van de Bakenessergracht en het Spaarne staat één van oudste panden van Haarlem met een uitzicht dat zijn weerga niet kent. En de volgende prijswinnaar mag daar met z’n tweeën  een uitgebreide lunch gaan genieten met alles erop en eraan. Het wordt u aangeboden door Danny van den Bergh van restaurant NESTA.

Prijs 15: Genieten in stijl, zo mag u de volgende prijs noemen. Hilton Amsterdam biedt u aan om met twee personen in het befaamde Roberto´s van een geheel verzorgd drie gangen diner te komen genieten. Daarna blijft u lekker slapen in een van de prachtige hotelkamers aan de Apollolaan (laat de auto maar op het Hilton terrein staan). En uiteraard laten ze u niet gaan zonder een fantastisch ontbijt.

Prijs 16: Wie wil er nou niet even een weekend of een midweekje tussenuit?! Lekker ontspannen, wandelen, fietsen of zwemmen. Nog even een gezelschapsspel in een huisje van een  Roompotpark voor vier tot zes personen. Tjonge je zult het maar winnen!

Prijs 17: Marijke Mul uit de Gierstraat is niet alleen een vooraanstaand goudsmid maar verkoopt in haar winkel ook unieke horloges, en meer. Voor de verloting stelt zij een Fromanteel horloge beschikbaar, te weten; de Limited edition 2016 Tulip 63 Chrono ter waarde van € 599,-. Dit horloge is in gelimiteerde oplage voor de tulpenrally vervaardigd. Een uniek cadeau om jaloers op te zijn.