Een ervaring in het Frans Hals Museum voor kinderen!

Love this post.0

Denk aan een kinderpartijtje, een workshop voor jong en oud met uw eigen gezin of een educatieve rondleiding voor de schoolklas van uw kind!

Related

Donij van Doorn

Photo credit: Frank Steijns De Nederlandse sopraan Donij van Doorn studeerde in 2009 met onderscheiding af aan het Conservatorium van Maastricht. Daaropvolgend maakte zij twee jaar deel uit van het ensemble van de Opera Studio Nederland. In 2011 was zij laureaat bij de Nederlandse Vocalisten Presentatie. In datzelfde jaar werd haar de Labberté-Hoedemakerprijs voor onderscheidend spel toegekend tijdens het Peter de […]

Love this post.1

Jozua Jaring (Ratatouille)

Het succesvolle restaurant Ratatouille van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we twee jaar geleden gestart en zo gaan we door in ons nieuwe restaurant aan het Spaarne 96. Michelin noemde […]

Love this post.0

Jawa & Shaza Manla

Jawa Manla (1996) en haar jongere zusje Shaza (2003) zijn geboren in Aleppo en groeiden op in Damascus, Syrië. Via Egypte kwamen ze in 2015 terecht in Haarlem. Jawa is één van de grootste muzikale talenten van Syrië. Op jonge leeftijd toerde ze al als professioneel muzikant door o.a. Egypte en Turkije. In 2009 won […]

Love this post.0