SOS Kinderdorpen ambassadeur Jochem van Gelder

Love this post.0

Jochem van Gelder is een presentator, vooral bekend van zijn programma’s met kinderen (waaronder Praatjesmaker, Willem Wever en Disney Club). Ook deed hij in 2017 mee met Wie is de mol?. Hij omschrijft zichzelf als optimistisch, nuchter en soms chaotisch. Hij hecht aan trouw, respect en vriendschap. Jochem is een echte kindervriend.  Het is dan ook niet verrassend dat hij zijn inspiratie uit (zijn eigen) kinderen haalt én dat hij zich inzet voor kinderen die een veilig en liefdevol thuis ontberen.

“De missie om kinderen een liefdevolle familie te geven ligt dicht bij mijn hart. Ik ben een echte familieman. Het werk van SOS raakt me daarom enorm, de situaties waarin sommige kinderen moeten is afschuwelijk. Elk kind heeft een lieve familie nodig om op te kunnen bouwen. Ik vind het geweldig om tijdens het Sterrengala mijn steentje bij te kunnen dragen ten behoeve van psychosociale zorg en onderwijs voor Syrische ontheemde kinderen”. – Jochem van Gelder

Related

Bart van Berkel (Petossi)

Pe.tos.si, afgeleid van boerenkoolstamppot op zijn Brabants, het icoon van onze Nederlandse keuken. Zo bescheiden als onze keuken kan zijn, zo adaptief is deze met alle smaken die wereldwijd ontdekt zijn. Voor ons staat Petossi dan ook voor;  de smaak van het seizoen waarbij authentieke producten en multiculinaire invloeden de hoofdrol spelen op het bord. “WE LOVE CULTURE”  Chef Bart van Berkel Bart van Berkel won in 2014 het derde […]

Love this post.0

Een sterrenchef en sommelier bij u thuis

Sterrenchef Mark Gratama van toprestaurant ML of Sterrenchef Jozua Jaring van toprestaurant Ratatouille komt samen met Sommelier Marjolein van Kreij van wijnhuis Vinites bij u thuis een sterrendiner of -lunch bereiden voor een gezelschap van maximaal 10 personen. Op vrijdag en zaterdag is er topdrukte in de restaurants, maar op zondag of elke andere dag […]

Love this post.6

Jozua Jaring (Ratatouille)

Het succesvolle restaurant Ratatouille van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we twee jaar geleden gestart en zo gaan we door in ons nieuwe restaurant aan het Spaarne 96. Michelin noemde […]

Love this post.0