SOS Kinderdorpen ambassadeur Jochem van Gelder

Love this post.0

Jochem van Gelder is een presentator, vooral bekend van zijn programma’s met kinderen (waaronder Praatjesmaker, Willem Wever en Disney Club). Ook deed hij in 2017 mee met Wie is de mol?. Hij omschrijft zichzelf als optimistisch, nuchter en soms chaotisch. Hij hecht aan trouw, respect en vriendschap. Jochem is een echte kindervriend.  Het is dan ook niet verrassend dat hij zijn inspiratie uit (zijn eigen) kinderen haalt én dat hij zich inzet voor kinderen die een veilig en liefdevol thuis ontberen.

“De missie om kinderen een liefdevolle familie te geven ligt dicht bij mijn hart. Ik ben een echte familieman. Het werk van SOS raakt me daarom enorm, de situaties waarin sommige kinderen moeten is afschuwelijk. Elk kind heeft een lieve familie nodig om op te kunnen bouwen. Ik vind het geweldig om tijdens het Sterrengala mijn steentje bij te kunnen dragen ten behoeve van psychosociale zorg en onderwijs voor Syrische ontheemde kinderen”. – Jochem van Gelder

Related

ABBA Dance

Met deze band gaat het dak er gegarandeerd af! Lisa, Marieke, Robert, Ed, Arnd en Walter zorgden onlangs voor een daverend succes met hun debuutoptreden in het Patronaat. De songs van ABBA klonken nog nooit zo swingend : niet dansen is geen optie!

Love this post.0

Bourgondische Latifstyle

De Affinage Ontdek l’Affinage, kaas op de ultieme smaak kunnen brengen. Hierbij is de manier van Bourgondische Latifstyle ontwikkeld door Latif in Parijs Affineren a la Parisienne! Onderdelen zijn: De temperatuur constant houden De luchtvochtigheid aanpassen bij elke soort kaas Ook bij het affineren horen de emoties en gevoelens (het verfijnen van de smaak, de […]

Love this post.0

Jozua Jaring (Ratatouille)

Het succesvolle restaurant Ratatouille van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we twee jaar geleden gestart en zo gaan we door in ons nieuwe restaurant aan het Spaarne 96. Michelin noemde […]

Love this post.0