SOS Kinderdorpen ambassadeur Jochem van Gelder

Love this post.0

Jochem van Gelder is een presentator, vooral bekend van zijn programma’s met kinderen (waaronder Praatjesmaker, Willem Wever en Disney Club). Ook deed hij in 2017 mee met Wie is de mol?. Hij omschrijft zichzelf als optimistisch, nuchter en soms chaotisch. Hij hecht aan trouw, respect en vriendschap. Jochem is een echte kindervriend.  Het is dan ook niet verrassend dat hij zijn inspiratie uit (zijn eigen) kinderen haalt én dat hij zich inzet voor kinderen die een veilig en liefdevol thuis ontberen.

“De missie om kinderen een liefdevolle familie te geven ligt dicht bij mijn hart. Ik ben een echte familieman. Het werk van SOS raakt me daarom enorm, de situaties waarin sommige kinderen moeten is afschuwelijk. Elk kind heeft een lieve familie nodig om op te kunnen bouwen. Ik vind het geweldig om tijdens het Sterrengala mijn steentje bij te kunnen dragen ten behoeve van psychosociale zorg en onderwijs voor Syrische ontheemde kinderen”. – Jochem van Gelder

Related

ABBA Dance

Met deze band gaat het dak er gegarandeerd af! Lisa, Marieke, Robert, Ed, Arnd en Walter zorgden onlangs voor een daverend succes met hun debuutoptreden in het Patronaat. De songs van ABBA klonken nog nooit zo swingend : niet dansen is geen optie!

Love this post.0

Jawa & Shaza Manla

Jawa Manla (1996) en haar jongere zusje Shaza (2003) zijn geboren in Aleppo en groeiden op in Damascus, Syrië. Via Egypte kwamen ze in 2015 terecht in Haarlem. Jawa is één van de grootste muzikale talenten van Syrië. Op jonge leeftijd toerde ze al als professioneel muzikant door o.a. Egypte en Turkije. In 2009 won […]

Love this post.0

Philippe Favie (Le Mortier)

  Le Mortier is de naam van een “lieu-dit” in St. Nicolas-de-Bourgueil in het hart van de Loirevallei. In de heuvels boven het dorp ligt een kleine wijngaard (30 are) genaamd Le Bas Mortier. Omdat de wijngaard in 2015 is herplant, zal het nog een paar jaar duren voordat we u deze wijn kunnen laten […]

Love this post.0