Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns)

Love this post.0

Topsport in de Duinen

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar John Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

Related

Philippe Favie (Le Mortier)

  Le Mortier is de naam van een “lieu-dit” in St. Nicolas-de-Bourgueil in het hart van de Loirevallei. In de heuvels boven het dorp ligt een kleine wijngaard (30 are) genaamd Le Bas Mortier. Omdat de wijngaard in 2015 is herplant, zal het nog een paar jaar duren voordat we u deze wijn kunnen laten […]

Love this post.0

ABBA Dance

Met deze band gaat het dak er gegarandeerd af! Lisa, Marieke, Robert, Ed, Arnd en Walter zorgden onlangs voor een daverend succes met hun debuutoptreden in het Patronaat. De songs van ABBA klonken nog nooit zo swingend : niet dansen is geen optie!

Love this post.0