Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns)

Love this post.0

Topsport in de Duinen

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar John Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

Related

Jawa & Shaza Manla

Jawa Manla (1996) en haar jongere zusje Shaza (2003) zijn geboren in Aleppo en groeiden op in Damascus, Syrië. Via Egypte kwamen ze in 2015 terecht in Haarlem. Jawa is één van de grootste muzikale talenten van Syrië. Op jonge leeftijd toerde ze al als professioneel muzikant door o.a. Egypte en Turkije. In 2009 won […]

Love this post.0

Jozua Jaring (Ratatouille)

Het succesvolle restaurant Ratatouille van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we twee jaar geleden gestart en zo gaan we door in ons nieuwe restaurant aan het Spaarne 96. Michelin noemde […]

Love this post.0