Bourgondische Latifstyle

Love this post.0

De Affinage

Ontdek l’Affinage, kaas op de ultieme smaak kunnen brengen. Hierbij is de manier van Bourgondische Latifstyle ontwikkeld door Latif in Parijs Affineren a la Parisienne! Onderdelen zijn:

  • De temperatuur constant houden
  • De luchtvochtigheid aanpassen bij elke soort kaas

Ook bij het affineren horen de emoties en gevoelens (het verfijnen van de smaak, de affiniteit). Affineren is een kunst.

Lees meer over onze affinage

Related

Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns)

Topsport in de Duinen Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer. […]

Love this post.0

Jozua Jaring (Ratatouille)

Het succesvolle restaurant Ratatouille van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we twee jaar geleden gestart en zo gaan we door in ons nieuwe restaurant aan het Spaarne 96. Michelin noemde […]

Love this post.0