Bourgondische Latifstyle

Love this post.0

De Affinage

Ontdek l’Affinage, kaas op de ultieme smaak kunnen brengen. Hierbij is de manier van Bourgondische Latifstyle ontwikkeld door Latif in Parijs Affineren a la Parisienne! Onderdelen zijn:

  • De temperatuur constant houden
  • De luchtvochtigheid aanpassen bij elke soort kaas

Ook bij het affineren horen de emoties en gevoelens (het verfijnen van de smaak, de affiniteit). Affineren is een kunst.

Lees meer over onze affinage

Related

Jawa & Shaza Manla

Jawa Manla (1996) en haar jongere zusje Shaza (2003) zijn geboren in Aleppo en groeiden op in Damascus, Syrië. Via Egypte kwamen ze in 2015 terecht in Haarlem. Jawa is één van de grootste muzikale talenten van Syrië. Op jonge leeftijd toerde ze al als professioneel muzikant door o.a. Egypte en Turkije. In 2009 won […]

Love this post.0

SOS Kinderdorpen ambassadeur Jochem van Gelder

Jochem van Gelder is een presentator, vooral bekend van zijn programma’s met kinderen (waaronder Praatjesmaker, Willem Wever en Disney Club). Ook deed hij in 2017 mee met Wie is de mol?. Hij omschrijft zichzelf als optimistisch, nuchter en soms chaotisch. Hij hecht aan trouw, respect en vriendschap. Jochem is een echte kindervriend.  Het is dan […]

Love this post.0

ABBA Dance

Met deze band gaat het dak er gegarandeerd af! Lisa, Marieke, Robert, Ed, Arnd en Walter zorgden onlangs voor een daverend succes met hun debuutoptreden in het Patronaat. De songs van ABBA klonken nog nooit zo swingend : niet dansen is geen optie!

Love this post.0