VIP box Wieler zesdaagse

Love this post.7

Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar is de Zesdaagse van Rotterdam. Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma!

U kunt dit spektakel van dichtbij meemaken want de Ahoy wielerzesdaagse organisatie biedt u een VIPbox aan op zaterdag 6 januari voor 10 personen. En daarbij een Meet & Greet én een rondleiding door niemand minder dan Michael Boogerd! Een unieke gelegenheid die niet snel nog eens voorbij komt!

Startbedrag: € 500,–

Aangeboden door:

Related

Kunstwerk van Eric Coolen

Haarlems stadsgezicht speciaal voor het Sterrengala Haarlem afgedrukt op plexiglas. 74 cm breed. Gesigneerd en genummerd. Slechts één exemplaar. Inclusief certificaat.   Inclusief ophangsysteem.   Het stadsgezicht is een zicht op de Bavo, gezien vanuit het restaurant op de bovenste etage van het voormalig V&D aan het Verwulft. Iedere Haarlemmer kent dit uitzicht. Eric J. […]

Love this post.8

Limited Edition Chesterfield wereldbank

Limited edition chesterfield, een woonicoon, voorzien van een prachtige stof van wereldvlaggen welke representatief staat voor de mondiale collecties van onze 55 woonwinkels uit Woonmall Alexandrium Rotterdam. De afmetingen van de bank zijn: Hoogte:    75 cm Breedte:  225 cm Diepte:     90 cm Startbedrag: € 750,– Aangeboden door:

Love this post.7

Kunstwerk van Jacques Tange incl. lijst

De titel van het werk is “Blue pearls made of tears”, olie op linnen, 100x85cm, galeriewaarde: € 4.250,-. Het werk gaat over: Koester uw kleine verdriet, het hoort bij het leven, draag uw tranen als sieraad. Jacques Tange Geboren in Vlissingen in 1960. Volgde de kunstacademie te Rotterdam. Woont en werkt in Schiedam. Zijn inspiratie […]

Love this post.8