Premium wijnproeverij door Vinites

Love this post.7

Dit is uw kans op een onvergetelijke smaakervaring voor maar liefst 12 personen! Voor deze wijnproeverij wordt een speciale selectie gemaakt, bestaande uit zowel klassiekers als verrassende wijnen uit diverse wijnregio’s. De proeverij vindt plaats op het prachtige hoofdkantoor van wijnimporteur Vinites in Haarlem. Henrico van Lammeren, algemeen directeur van Vinites, zal deze proeverij op geheel eigen en energieke wijze begeleiden. Datum en tijd in overleg te bepalen.

Startbedrag: € 1.000,–

Aangeboden door:

 

Related

Paulina Cramer

Na de Christie’s Fine Arts opleiding in London deed Paulina ervaring op bij verschillende galeries en kunsthandels en veilinghuizen. Naast haar veilingactiviteiten bij Christie’s heeft Paulina vele malen veilingen ten behoeve van liefdadigheidsinstellingen geleid.

Love this post.0

Bronzen beeld van Mary Dudink

De naam van het beeld is “Levensgeluk” Het beeld is van brons (nr. 2 uit een serie van 8). De inspiratie voor het ontstaan van dit beeld is de zwangerschap van de dochter van de kunstenares. Die door middel van dit beeld het “levensgeluk” van de geboorte van het nieuwe familielid tot uiting wilde brengen. […]

Love this post.6

4 kaarten voor Ajax-Heerenveen inclusief lunch

Een geweldige sportieve én smakelijke ervaring voor 4 personen op zondag 11 maart 2018 in Amsterdam! Dan wordt namelijk de wedstrijd Ajax-Heerenveen gespeeld. Nadat u genoten heeft van een heerlijke lunch woont u deze wedstrijd bij vanaf de hoofdtribune van de ArenA. Een regelrechte topper uit de Eredivisie tussen 2 clubs die geen verdere uitleg […]

Love this post.6