Kunstwerk van Eric Coolen

Love this post.8

Haarlems stadsgezicht speciaal voor het Sterrengala Haarlem afgedrukt op plexiglas. 74 cm breed. Gesigneerd en genummerd. Slechts één exemplaar. Inclusief certificaat.

 

Inclusief ophangsysteem.

 

Het stadsgezicht is een zicht op de Bavo, gezien vanuit het restaurant op de bovenste etage van het voormalig V&D aan het Verwulft. Iedere Haarlemmer kent dit uitzicht.

Eric J. Coolen (Haarlem, 1965). Tekenaar en ontwerper / maker van boeken, beelden, gevelstenen, glas-in-loodramen en wat niet al.

Medeoprichter van: het Ampzing Genootschap, Literair Haarlem en Nieuwe Gracht Producties. Publiekswinnaar Kunst- en Cultuurprijs (publieksprijs) de Olifant en hij ontving de Penning van Verdienste. Rob de Nijs nam een compositie van Eric (met tekst van Bies van Ede) op voor zijn CD ‘Nieuwe Ruimte’.

Startbedrag: € 750,–

Aangeboden door:

 

Related

Bronzen beeld van Mary Dudink

De naam van het beeld is “Levensgeluk” Het beeld is van brons (nr. 2 uit een serie van 8). De inspiratie voor het ontstaan van dit beeld is de zwangerschap van de dochter van de kunstenares. Die door middel van dit beeld het “levensgeluk” van de geboorte van het nieuwe familielid tot uiting wilde brengen. […]

Love this post.6

Premium wijnproeverij door Vinites

Dit is uw kans op een onvergetelijke smaakervaring voor maar liefst 12 personen! Voor deze wijnproeverij wordt een speciale selectie gemaakt, bestaande uit zowel klassiekers als verrassende wijnen uit diverse wijnregio’s. De proeverij vindt plaats op het prachtige hoofdkantoor van wijnimporteur Vinites in Haarlem. Henrico van Lammeren, algemeen directeur van Vinites, zal deze proeverij op […]

Love this post.7

Gesigneerd shirt Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy speelde van 1993 tot en met 2012 voor achtereenvolgens FC Den Bosch, sc Heerenveen, PSV, Manchester United, Real Madrid, Hamburger SV en Málaga CF. Ruud speelde 2 seizoenen (2009-2010 / 2010-2011) bij Hamburger SV. Hij speelde daar in totaal 44 duels en maakte 17 doelpunten. De internationale goaltjesdief bewees zich al in […]

Love this post.4