Kunstwerk van Eric Coolen

Love this post.8

Haarlems stadsgezicht speciaal voor het Sterrengala Haarlem afgedrukt op plexiglas. 74 cm breed. Gesigneerd en genummerd. Slechts één exemplaar. Inclusief certificaat.

 

Inclusief ophangsysteem.

 

Het stadsgezicht is een zicht op de Bavo, gezien vanuit het restaurant op de bovenste etage van het voormalig V&D aan het Verwulft. Iedere Haarlemmer kent dit uitzicht.

Eric J. Coolen (Haarlem, 1965). Tekenaar en ontwerper / maker van boeken, beelden, gevelstenen, glas-in-loodramen en wat niet al.

Medeoprichter van: het Ampzing Genootschap, Literair Haarlem en Nieuwe Gracht Producties. Publiekswinnaar Kunst- en Cultuurprijs (publieksprijs) de Olifant en hij ontving de Penning van Verdienste. Rob de Nijs nam een compositie van Eric (met tekst van Bies van Ede) op voor zijn CD ‘Nieuwe Ruimte’.

Startbedrag: € 750,–

Aangeboden door:

 

Related

Late Night Serenade

Wil je je bruiloft, feestje, borrel, diner, festival, of bedrijfsfeest op een leuke manier muzikaal aankleden? Wij spelen de leukste covers in alle stijlen! Van jazz tot top40, van country tot 90’s dance! Met heel veel speel-ervaring, een hoog entertainment gehalte en een groot repertoire zorgen wij voor de passende muzikale bijdrage aan uw evenement! […]

Love this post.0

Liptease

Zoet, zuiver maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 blok. De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten is bekend bij vele. Mede bekend van het televisie programma Holland’s Got Talent, heeft Liptease laten zien dat door een mix van […]

Love this post.0

Ahmad Joudeh

Ahmad Joudeh is geboren op 4 april 1990. Hij is de oudste van drie kinderen. Zijn jongere broer is beeldend kunstenaar en musicus; de jongste, zijn zus, is atlete. Ahmad is opgegroeid in het Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk in Damascus. Zijn vader komt uit Palestina en is stateloos, zijn moeder is afkomstig uit Syrië. Zijn vader […]

Love this post.1