Gesigneerd Heren Hockey EK Kampioensshirt

Love this post.3
LONDEN - Nederland wint de finale van Duitsland (6-1) bij het Europees Kampioenschap hockey in Londen. ANP KOEN SUYK

Het is 27 augustus 2017, de finale van het Europees Kampioenschap hockey voor mannen: Nederland-België. Nederland verloor kansloos in de poule van hetzelfde België. En het dreigt weer fout te gaan. Nederland loopt een snelle achterstand op van 0-2, maar dan… Een ‘forehand’ van Robbert Kemperman die als een raket het net vindt, gevolgd door een rebound van een strafcorner van Mirco Pruyser, een rake strafcorner van Mink van der Weerden en nog een goal van Mirco Pruyser. De Nederlandse mannen winnen in een volgepakt ‘oranje’ Wagener Stadion in Amstelveen! Wat een spektakel was dat en wat een veerkracht toonde dit jonge talentvolle team!

Wie wil er nu niet een shirt – gesigneerd door al deze toppers – hebben?!

Startbedrag:  € 150,–

 

Related

Bart van Berkel (Petossi)

Pe.tos.si, afgeleid van boerenkoolstamppot op zijn Brabants, het icoon van onze Nederlandse keuken. Zo bescheiden als onze keuken kan zijn, zo adaptief is deze met alle smaken die wereldwijd ontdekt zijn. Voor ons staat Petossi dan ook voor;  de smaak van het seizoen waarbij authentieke producten en multiculinaire invloeden de hoofdrol spelen op het bord. “WE LOVE CULTURE”  Chef Bart van Berkel Bart van Berkel won in 2014 het derde […]

Love this post.0

Late Night Serenade

Wil je je bruiloft, feestje, borrel, diner, festival, of bedrijfsfeest op een leuke manier muzikaal aankleden? Wij spelen de leukste covers in alle stijlen! Van jazz tot top40, van country tot 90’s dance! Met heel veel speel-ervaring, een hoog entertainment gehalte en een groot repertoire zorgen wij voor de passende muzikale bijdrage aan uw evenement! […]

Love this post.0

Liptease

Zoet, zuiver maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 blok. De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten is bekend bij vele. Mede bekend van het televisie programma Holland’s Got Talent, heeft Liptease laten zien dat door een mix van […]

Love this post.0