Gesigneerd Heren Hockey EK Kampioensshirt

Love this post.3
LONDEN - Nederland wint de finale van Duitsland (6-1) bij het Europees Kampioenschap hockey in Londen. ANP KOEN SUYK

Het is 27 augustus 2017, de finale van het Europees Kampioenschap hockey voor mannen: Nederland-België. Nederland verloor kansloos in de poule van hetzelfde België. En het dreigt weer fout te gaan. Nederland loopt een snelle achterstand op van 0-2, maar dan… Een ‘forehand’ van Robbert Kemperman die als een raket het net vindt, gevolgd door een rebound van een strafcorner van Mirco Pruyser, een rake strafcorner van Mink van der Weerden en nog een goal van Mirco Pruyser. De Nederlandse mannen winnen in een volgepakt ‘oranje’ Wagener Stadion in Amstelveen! Wat een spektakel was dat en wat een veerkracht toonde dit jonge talentvolle team!

Wie wil er nu niet een shirt – gesigneerd door al deze toppers – hebben?!

Startbedrag:  € 150,–

 

Related

Jozua Jaring (Ratatouille)

Het succesvolle restaurant Ratatouille van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we twee jaar geleden gestart en zo gaan we door in ons nieuwe restaurant aan het Spaarne 96. Michelin noemde […]

Love this post.0

Late Night Serenade

Wil je je bruiloft, feestje, borrel, diner, festival, of bedrijfsfeest op een leuke manier muzikaal aankleden? Wij spelen de leukste covers in alle stijlen! Van jazz tot top40, van country tot 90’s dance! Met heel veel speel-ervaring, een hoog entertainment gehalte en een groot repertoire zorgen wij voor de passende muzikale bijdrage aan uw evenement! […]

Love this post.0

Sporttas en Keepers handschoenen gesigneerd door Edwin van der Sar

Zijn entree in de eredivisie op 23 april 1991 als invaller voor de geblesseerde Stanley Menzo was schoorvoetend. Edwin van der Sar zag zichzelf niet als Ajax-keeper en dacht dat zijn plafond een club als FC Den Haag zou zijn. Maar ‘Sar’ werd de grootste doelman uit de roemruchte Ajax-geschiedenis. Ter beschikking gesteld door de […]

Love this post.6