Gesigneerd Heren Hockey EK Kampioensshirt

Love this post.3
LONDEN - Nederland wint de finale van Duitsland (6-1) bij het Europees Kampioenschap hockey in Londen. ANP KOEN SUYK

Het is 27 augustus 2017, de finale van het Europees Kampioenschap hockey voor mannen: Nederland-België. Nederland verloor kansloos in de poule van hetzelfde België. En het dreigt weer fout te gaan. Nederland loopt een snelle achterstand op van 0-2, maar dan… Een ‘forehand’ van Robbert Kemperman die als een raket het net vindt, gevolgd door een rebound van een strafcorner van Mirco Pruyser, een rake strafcorner van Mink van der Weerden en nog een goal van Mirco Pruyser. De Nederlandse mannen winnen in een volgepakt ‘oranje’ Wagener Stadion in Amstelveen! Wat een spektakel was dat en wat een veerkracht toonde dit jonge talentvolle team!

Wie wil er nu niet een shirt – gesigneerd door al deze toppers – hebben?!

Startbedrag:  € 150,–

 

Related

Paulina Cramer

Na de Christie’s Fine Arts opleiding in London deed Paulina ervaring op bij verschillende galeries en kunsthandels en veilinghuizen. Naast haar veilingactiviteiten bij Christie’s heeft Paulina vele malen veilingen ten behoeve van liefdadigheidsinstellingen geleid.

Love this post.0

Donij van Doorn

Photo credit: Frank Steijns De Nederlandse sopraan Donij van Doorn studeerde in 2009 met onderscheiding af aan het Conservatorium van Maastricht. Daaropvolgend maakte zij twee jaar deel uit van het ensemble van de Opera Studio Nederland. In 2011 was zij laureaat bij de Nederlandse Vocalisten Presentatie. In datzelfde jaar werd haar de Labberté-Hoedemakerprijs voor onderscheidend spel toegekend tijdens het Peter de […]

Love this post.1

Bronzen beeld van Mary Dudink

De naam van het beeld is “Levensgeluk” Het beeld is van brons (nr. 2 uit een serie van 8). De inspiratie voor het ontstaan van dit beeld is de zwangerschap van de dochter van de kunstenares. Die door middel van dit beeld het “levensgeluk” van de geboorte van het nieuwe familielid tot uiting wilde brengen. […]

Love this post.6