Bronzen beeld van Mary Dudink

Love this post.6

De naam van het beeld is “Levensgeluk”

Het beeld is van brons (nr. 2 uit een serie van 8). De inspiratie voor het ontstaan van dit beeld is de zwangerschap van de dochter van de kunstenares. Die door middel van dit beeld het “levensgeluk” van de geboorte van het nieuwe familielid tot uiting wilde brengen. Het beeld is tevens een onderstreping van de SOS Kinderdorpen gedachte “elk kind een familie”. Een blijvende beeldende herinnering aan de SOS Kinderdorpen gedachte en aan de compassie voor de Syrische kindvluchtelingen.

Mary Dudink

Geboren in Velsen in 1958. Woont en werkt in Haarlem.

Kenmerkend voor haar werk is de specifieke aandacht voor minutieuze details. Multitalent in het gebruik van materialen zoals keramiek, brons, Chinees en Keniaans middelhard steen, Australisch en Belgisch hardsteen en

marmer. Terugkomende thema’s in haar figuratieve werk zijn rust en evenwicht, visueel vertaald naar kracht en stilte. Dudink exposeert vooral in Haarlemse galerieën.

Startbedrag: € 750,–

Related

Gesigneerd shirt Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy speelde van 1993 tot en met 2012 voor achtereenvolgens FC Den Bosch, sc Heerenveen, PSV, Manchester United, Real Madrid, Hamburger SV en Málaga CF. Ruud speelde 2 seizoenen (2009-2010 / 2010-2011) bij Hamburger SV. Hij speelde daar in totaal 44 duels en maakte 17 doelpunten. De internationale goaltjesdief bewees zich al in […]

Love this post.4

Paulina Cramer

Na de Christie’s Fine Arts opleiding in London deed Paulina ervaring op bij verschillende galeries en kunsthandels en veilinghuizen. Naast haar veilingactiviteiten bij Christie’s heeft Paulina vele malen veilingen ten behoeve van liefdadigheidsinstellingen geleid.

Love this post.0

Gesigneerd Heren Hockey EK Kampioensshirt

Het is 27 augustus 2017, de finale van het Europees Kampioenschap hockey voor mannen: Nederland-België. Nederland verloor kansloos in de poule van hetzelfde België. En het dreigt weer fout te gaan. Nederland loopt een snelle achterstand op van 0-2, maar dan… Een ‘forehand’ van Robbert Kemperman die als een raket het net vindt, gevolgd door […]

Love this post.3