Bronzen beeld van Mary Dudink

Love this post.6

De naam van het beeld is “Levensgeluk”

Het beeld is van brons (nr. 2 uit een serie van 8). De inspiratie voor het ontstaan van dit beeld is de zwangerschap van de dochter van de kunstenares. Die door middel van dit beeld het “levensgeluk” van de geboorte van het nieuwe familielid tot uiting wilde brengen. Het beeld is tevens een onderstreping van de SOS Kinderdorpen gedachte “elk kind een familie”. Een blijvende beeldende herinnering aan de SOS Kinderdorpen gedachte en aan de compassie voor de Syrische kindvluchtelingen.

Mary Dudink

Geboren in Velsen in 1958. Woont en werkt in Haarlem.

Kenmerkend voor haar werk is de specifieke aandacht voor minutieuze details. Multitalent in het gebruik van materialen zoals keramiek, brons, Chinees en Keniaans middelhard steen, Australisch en Belgisch hardsteen en

marmer. Terugkomende thema’s in haar figuratieve werk zijn rust en evenwicht, visueel vertaald naar kracht en stilte. Dudink exposeert vooral in Haarlemse galerieën.

Startbedrag: € 750,–

Related

Sporttas en Keepers handschoenen gesigneerd door Edwin van der Sar

Zijn entree in de eredivisie op 23 april 1991 als invaller voor de geblesseerde Stanley Menzo was schoorvoetend. Edwin van der Sar zag zichzelf niet als Ajax-keeper en dacht dat zijn plafond een club als FC Den Haag zou zijn. Maar ‘Sar’ werd de grootste doelman uit de roemruchte Ajax-geschiedenis. Ter beschikking gesteld door de […]

Love this post.6

4 kaarten voor Ajax-Heerenveen inclusief lunch

Een geweldige sportieve én smakelijke ervaring voor 4 personen op zondag 11 maart 2018 in Amsterdam! Dan wordt namelijk de wedstrijd Ajax-Heerenveen gespeeld. Nadat u genoten heeft van een heerlijke lunch woont u deze wedstrijd bij vanaf de hoofdtribune van de ArenA. Een regelrechte topper uit de Eredivisie tussen 2 clubs die geen verdere uitleg […]

Love this post.6

Mark Gratama (ML)

WELCOME TO ML IN HAARLEM! ML has been housing, in the beautiful, monumental building at Klokhuisplein since 2018. A place where you can eat, drink, meet and sleep. With 17 rooms and suites is our historic hotel with four stars, in the center of Haarlem, small-scale. The rooms are fully equipped and the special history […]

Love this post.0