Bronzen beeld van Mary Dudink

Love this post.6

De naam van het beeld is “Levensgeluk”

Het beeld is van brons (nr. 2 uit een serie van 8). De inspiratie voor het ontstaan van dit beeld is de zwangerschap van de dochter van de kunstenares. Die door middel van dit beeld het “levensgeluk” van de geboorte van het nieuwe familielid tot uiting wilde brengen. Het beeld is tevens een onderstreping van de SOS Kinderdorpen gedachte “elk kind een familie”. Een blijvende beeldende herinnering aan de SOS Kinderdorpen gedachte en aan de compassie voor de Syrische kindvluchtelingen.

Mary Dudink

Geboren in Velsen in 1958. Woont en werkt in Haarlem.

Kenmerkend voor haar werk is de specifieke aandacht voor minutieuze details. Multitalent in het gebruik van materialen zoals keramiek, brons, Chinees en Keniaans middelhard steen, Australisch en Belgisch hardsteen en

marmer. Terugkomende thema’s in haar figuratieve werk zijn rust en evenwicht, visueel vertaald naar kracht en stilte. Dudink exposeert vooral in Haarlemse galerieën.

Startbedrag: € 750,–

Related

Jack Plooij

Jack Plooij (Amsterdam, 10 mei 1961) is een Nederlandse tandarts en sportverslaggever. Levensloop Plooij studeerde na zijn middelbare school (het Hermann Wesselink College in Amstelveen) tandheelkunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 1986 studeerde hij daar cum laude af en werd gevraagd aan de KU te Nijmegen een proefschrift te schrijven. In 1991 verdedigde hij zijn proefschrift en werd doctor in de medische wetenschappen. Op dit moment heeft Plooij een verwijspraktijk voor implantologie in Den Haag, […]

Love this post.0

Smidtje rondvaart en lunch bij Ratatouille

Een rondvaart voor maar liefst 25 personen door het prachtige Haarlem, verzorgd door Smidtje Canal Cruises & Events. Aansluitend volgt een lunch bij toprestaurant Ratatouille, dat daarvoor samenwerkt met de toprestaurants ML en Le Mortier. De wijnen worden verzorgd door een sommelier van het Haarlemse wijnhuis Vinites. Een fantastische activiteit voor bijvoorbeeld uw bedrijf of […]

Love this post.7

Premium wijnproeverij door Vinites

Dit is uw kans op een onvergetelijke smaakervaring voor maar liefst 12 personen! Voor deze wijnproeverij wordt een speciale selectie gemaakt, bestaande uit zowel klassiekers als verrassende wijnen uit diverse wijnregio’s. De proeverij vindt plaats op het prachtige hoofdkantoor van wijnimporteur Vinites in Haarlem. Henrico van Lammeren, algemeen directeur van Vinites, zal deze proeverij op […]

Love this post.7