Een dag mee als ‘ploegleider’ van Roompot – Oranje Peloton!

Love this post.0
Geraardsbergen - Belgium - wielrennen - cycling - radsport - cyclisme - Pieter Weening (Netherlands / Roompot - Oranje Peloton) pictured during Eneco Tour stage -7 - UCI World Tour) from Bornem to Geraardsbergen - photo Tim van Wichelen/Cor Vos © 2016

Welke sportliefhebber droomt er niet van? Een profwielerkoers meemaken vanuit de auto van de ploegleider.

De 100% Nederlandse ploeg van onder andere Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Zijlaard laat je de wedstrijd van dichtbij beleven.

Van start tot finish de heroïek en hectiek van het wielrennen meemaken vanuit het hart van het peloton.

Datum en wedstrijd zullen in overleg met Roompot – Oranje Peloton gekozen worden en zijn mede afhankelijk van de internationale kalender.

Foto: Roompot – Oranje Peloton / Cor Vos

Startbedrag: € 1.000

Related

1001 nacht in Marrakesh

Verblijf 3 nachten in de Pool Suite 19 van El Fenn in Marrakesh. Deze hotelkamer is in de race voor meest sexy hotelkamer in de Mr.&Mrs. Smith Collection. Deze suite is gelegen op de eerste verdieping van het hotel in Marrakesh en heeft een privé terras met zwembad met uitzicht op de Medina. Geniet van een […]

Love this post.0

Meet & Greet met Max Verstappen en gesigneerde handschoenen

Nederlands trots in de Formule 1, Max Verstappen, heeft een geweldig seizoen achter de rug. Van een spectaculaire overwinning in Spanje tot de gewaagde inhaalacties in Sao Paolo en de sensationele laatste inhaalrace van het seizoen in Abu Dhabi. Vanavond kan er geboden worden op een fantastische beleving: een Meet & Greet met Max Verstappen tijdens een […]

Love this post.0