Een dag mee als ‘ploegleider’ van Roompot – Oranje Peloton!

Love this post.0
Geraardsbergen - Belgium - wielrennen - cycling - radsport - cyclisme - Pieter Weening (Netherlands / Roompot - Oranje Peloton) pictured during Eneco Tour stage -7 - UCI World Tour) from Bornem to Geraardsbergen - photo Tim van Wichelen/Cor Vos © 2016

Welke sportliefhebber droomt er niet van? Een profwielerkoers meemaken vanuit de auto van de ploegleider.

De 100% Nederlandse ploeg van onder andere Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Zijlaard laat je de wedstrijd van dichtbij beleven.

Van start tot finish de heroïek en hectiek van het wielrennen meemaken vanuit het hart van het peloton.

Datum en wedstrijd zullen in overleg met Roompot – Oranje Peloton gekozen worden en zijn mede afhankelijk van de internationale kalender.

Foto: Roompot – Oranje Peloton / Cor Vos

Startbedrag: € 1.000

Related

Mercedes-Benz Museum en AMG-motorenfabriek

AMG organiseert een aantal (maan)dagen in april/mei/oktober met een ‘open’ AMG Spirit (AMG Emotion tour genaamd). Exacte data worden pas voorjaar 2017 bekend. Als onderdeel van dit event worden het beroemde Mercedes-Benz Museum en de AMG-motorenfabriek bezocht. Inbegrepen zijn: het AMG-event + overnachting + diner + de dag voor het event museumbezoek met lunch voor […]

Love this post.0

Suske en Wiske steunen SOS Kinderdorpen

Zes BN’ers hebben een eigen Suske en Wiske-verhaal geschreven, waarna deze verhalen in plaatjes werden omgezet door zes striptekenaars. Dit resultaat leverde uiteindelijk zes unieke Suske en Wiske-albums op! 1a) Dit is de luxe box-set, bestaande uit de zes albums met harde kaft, in een verzamelbox. Oplage 200 exemplaren. 1b) Tevens is er een heel […]

Love this post.0