1001 nacht in Marrakesh

Love this post.0

Verblijf 3 nachten in de Pool Suite 19 van El Fenn in Marrakesh. Deze hotelkamer is in de race voor meest sexy hotelkamer in de Mr.&Mrs. Smith Collection.

Deze suite is gelegen op de eerste verdieping van het hotel in Marrakesh en heeft een privé terras met zwembad met uitzicht op de Medina. Geniet van een heerlijk bad, of komt tot rust in de exotische woonkamer van de suite.

De sensueel verlichte binnenplaats met marmeren vloeren en met rozenblaadjes gevulde waterbasis van het hotel zullen uw hart sneller doen kloppen.

Dit arrangement bevat:

  • Luchthaven transfer
  • Ontbijt
  • Hamam behandeling
  • 1 diner
  • Aanbod geldt voor 2 personen
  • Vliegtickets zijn niet inbegrepen

Startbedrag: € 3.000

Related

VV Volendam voetbalshirt gesigneerd door Jan Smit

Jan Smit en VV Volendam zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden en wij mogen als volgende kavel iets aanbieden waar zowel Hij als Zij op zullen azen. Een origineel voetbalshirt van VV Volendam met daarop de handtekening van de vertolker van het Nederlandse lied: onze aller Jan Smit.

Love this post.0

Sieraad laten maken door Goudsmid Marijke Mul

Een persoonlijke ontmoeting met Marijke Mul in haar winkel aan de Gierstraat te Haarlem. U ontwerpt in samenspraak met Marijke Mul een mooi sieraad. Met uw verhaal maakt zij het perfect passend sieraad. Haar kracht is het pakken van de emotie in uw verhaal met als eindresultaat een mooi design dat uw persoonlijkheid weergeeft. Vervolgens […]

Love this post.0