1001 nacht in Marrakesh

Love this post.0

Verblijf 3 nachten in de Pool Suite 19 van El Fenn in Marrakesh. Deze hotelkamer is in de race voor meest sexy hotelkamer in de Mr.&Mrs. Smith Collection.

Deze suite is gelegen op de eerste verdieping van het hotel in Marrakesh en heeft een privé terras met zwembad met uitzicht op de Medina. Geniet van een heerlijk bad, of komt tot rust in de exotische woonkamer van de suite.

De sensueel verlichte binnenplaats met marmeren vloeren en met rozenblaadjes gevulde waterbasis van het hotel zullen uw hart sneller doen kloppen.

Dit arrangement bevat:

  • Luchthaven transfer
  • Ontbijt
  • Hamam behandeling
  • 1 diner
  • Aanbod geldt voor 2 personen
  • Vliegtickets zijn niet inbegrepen

Startbedrag: € 3.000

Related

Frans Molenaar

Frans Molenaar wordt terecht de ‘modekoning’ van Nederland genoemd vanwege zijn prominente rol in de ontwikkeling van de Nederlandse mode. Hij was niet de eerste Nederlandse couturier, maar wel de eerste die ook echt ontwerper was. Hij maakte geen Nederlandse varianten op Parijse mode, maar ontwikkelde een eigen stijl: grafisch, strak en modern. Vooral de […]

Love this post.0

Sieraad laten maken door Goudsmid Marijke Mul

Een persoonlijke ontmoeting met Marijke Mul in haar winkel aan de Gierstraat te Haarlem. U ontwerpt in samenspraak met Marijke Mul een mooi sieraad. Met uw verhaal maakt zij het perfect passend sieraad. Haar kracht is het pakken van de emotie in uw verhaal met als eindresultaat een mooi design dat uw persoonlijkheid weergeeft. Vervolgens […]

Love this post.0

Sculptuur “De Denker”

De binnenhuisarchitect met wereldfaam Hans Peters stelt vanavond de door hem gecreëerde denker beschikbaar met een waarde van € 800,- Dit prachtige sculptuur is een moderne versie die geïnspireerd is op de denker van Rodin.

Love this post.0