1001 nacht in Marrakesh

Love this post.0

Verblijf 3 nachten in de Pool Suite 19 van El Fenn in Marrakesh. Deze hotelkamer is in de race voor meest sexy hotelkamer in de Mr.&Mrs. Smith Collection.

Deze suite is gelegen op de eerste verdieping van het hotel in Marrakesh en heeft een privé terras met zwembad met uitzicht op de Medina. Geniet van een heerlijk bad, of komt tot rust in de exotische woonkamer van de suite.

De sensueel verlichte binnenplaats met marmeren vloeren en met rozenblaadjes gevulde waterbasis van het hotel zullen uw hart sneller doen kloppen.

Dit arrangement bevat:

  • Luchthaven transfer
  • Ontbijt
  • Hamam behandeling
  • 1 diner
  • Aanbod geldt voor 2 personen
  • Vliegtickets zijn niet inbegrepen

Startbedrag: € 3.000

Related

Unieke huiskamerconcert van Veldhuis & Kemper!

Ze staan momenteel niet gezamenlijk in het theater maar voor SOS Kinderdorpen maken ze graag een uitzondering! Remco (Veldhuis) en Richard (Kemper) komen bij u thuis en verzorgen voor u en uw gasten een miniconcert met nummers uit hun oeuvre. Van Ik Wou Dat Ik Jou Was tot Volkomen Kut, van Blonde Krullen tot In […]

Love this post.0

Dichterbij de AJAX-sterren zit geen enkele supporter!

Bekijk de Ajax – ADO Den Haag-wedstrijd op 29 januari 2017 om 14.30 uur vanaf de meest unieke plaats in de Arena: samen met drie vrienden neemt u plaats op de exclusieve Fieldseats direct aan de rand van het veld. Voor en na afloop van de wedstrijd wordt u met uw vrienden ontvangen in de Business Lounge. Hier […]

Love this post.0