Olympische Jeugd Clinic door voormalig beste hockeyer van de wereld: Teun de Nooijer

Love this post.0

‘Grote sterren laten kleine sterren stralen’ is heel toepasselijk voor dit veilingitem. Grote hockey sterren als Teun de Nooijer, Tim Jenniskens en Rogier Hofman geven een jeugd hockey clinic aan ‘kleine sterren’.
Wil uw kind ook een TOP hockeyer worden? Teun, Tim en Rogier leren de kinderen de nieuwste scoringstechnieken, tip ins, backhand & forehand schieten, forehand schieten en de vetste trucjes.
Door dit veilingitem voor uw kind te kopen, geeft u vluchtelingkinderen weer de kans om echt kind te kunnen zijn.

Teun de Nooijer – 453 interlands, Vijfvoudig Olympiër en record International Nederlands Hockeyteam.
Tim Jenniskens – 58 interlands, Voormalig hockeyinternationaal. Zilveren medaille tijdens Olympische Spelen in Londen.
Rogier Hofman – 212 interlands, 44 doelpunten. Zilveren medaille tijdens de OS in Londen en 4e bij de OS in Rio de Janeiro, won in de zomer van 2015 goud op het EK in Londen.

Datum clinic: in overleg, duur clinic: 1,5 uur

Related

1001 nacht in Marrakesh

Verblijf 3 nachten in de Pool Suite 19 van El Fenn in Marrakesh. Deze hotelkamer is in de race voor meest sexy hotelkamer in de Mr.&Mrs. Smith Collection. Deze suite is gelegen op de eerste verdieping van het hotel in Marrakesh en heeft een privé terras met zwembad met uitzicht op de Medina. Geniet van een […]

Love this post.0

Sculptuur “De Denker”

De binnenhuisarchitect met wereldfaam Hans Peters stelt vanavond de door hem gecreëerde denker beschikbaar met een waarde van € 800,- Dit prachtige sculptuur is een moderne versie die geïnspireerd is op de denker van Rodin.

Love this post.0

Haarlem Experience

Een fantastisch (bedrijfs)uitje voor 35 personen, varen door de prachtige grachten van Haarlem in de open sloep ‘Bravo’ van ’t Smidtje Canal Cruises gevolgd door een 3-gangen diner in restaurant Toost aan het prachtige Haarlemse Spaarne. Een ware Haarlem Experience! Datum in overleg. Startbedrag: € 1.500

Love this post.0