Olympische Jeugd Clinic door voormalig beste hockeyer van de wereld: Teun de Nooijer

Love this post.1

‘Grote sterren laten kleine sterren stralen’ is heel toepasselijk voor dit veilingitem. Grote hockey sterren als Teun de Nooijer, Tim Jenniskens en Rogier Hofman geven een jeugd hockey clinic aan ‘kleine sterren’.
Wil uw kind ook een TOP hockeyer worden? Teun, Tim en Rogier leren de kinderen de nieuwste scoringstechnieken, tip ins, backhand & forehand schieten, forehand schieten en de vetste trucjes.
Door dit veilingitem voor uw kind te kopen, geeft u vluchtelingkinderen weer de kans om echt kind te kunnen zijn.

Teun de Nooijer – 453 interlands, Vijfvoudig Olympiër en record International Nederlands Hockeyteam.
Tim Jenniskens – 58 interlands, Voormalig hockeyinternationaal. Zilveren medaille tijdens Olympische Spelen in Londen.
Rogier Hofman – 212 interlands, 44 doelpunten. Zilveren medaille tijdens de OS in Londen en 4e bij de OS in Rio de Janeiro, won in de zomer van 2015 goud op het EK in Londen.

Datum clinic: in overleg, duur clinic: 1,5 uur

Related

1001 nacht in Marrakesh

Verblijf 3 nachten in de Pool Suite 19 van El Fenn in Marrakesh. Deze hotelkamer is in de race voor meest sexy hotelkamer in de Mr.&Mrs. Smith Collection. Deze suite is gelegen op de eerste verdieping van het hotel in Marrakesh en heeft een privé terras met zwembad met uitzicht op de Medina. Geniet van een […]

Love this post.0

Dichterbij de AJAX-sterren zit geen enkele supporter!

Bekijk de Ajax – ADO Den Haag-wedstrijd op 29 januari 2017 om 14.30 uur vanaf de meest unieke plaats in de Arena: samen met drie vrienden neemt u plaats op de exclusieve Fieldseats direct aan de rand van het veld. Voor en na afloop van de wedstrijd wordt u met uw vrienden ontvangen in de Business Lounge. Hier […]

Love this post.0