Olympische Jeugd Clinic door voormalig beste hockeyer van de wereld: Teun de Nooijer

Love this post.1

‘Grote sterren laten kleine sterren stralen’ is heel toepasselijk voor dit veilingitem. Grote hockey sterren als Teun de Nooijer, Tim Jenniskens en Rogier Hofman geven een jeugd hockey clinic aan ‘kleine sterren’.
Wil uw kind ook een TOP hockeyer worden? Teun, Tim en Rogier leren de kinderen de nieuwste scoringstechnieken, tip ins, backhand & forehand schieten, forehand schieten en de vetste trucjes.
Door dit veilingitem voor uw kind te kopen, geeft u vluchtelingkinderen weer de kans om echt kind te kunnen zijn.

Teun de Nooijer – 453 interlands, Vijfvoudig Olympiër en record International Nederlands Hockeyteam.
Tim Jenniskens – 58 interlands, Voormalig hockeyinternationaal. Zilveren medaille tijdens Olympische Spelen in Londen.
Rogier Hofman – 212 interlands, 44 doelpunten. Zilveren medaille tijdens de OS in Londen en 4e bij de OS in Rio de Janeiro, won in de zomer van 2015 goud op het EK in Londen.

Datum clinic: in overleg, duur clinic: 1,5 uur

Related

Haarlem Experience

Een fantastisch (bedrijfs)uitje voor 35 personen, varen door de prachtige grachten van Haarlem in de open sloep ‘Bravo’ van ’t Smidtje Canal Cruises gevolgd door een 3-gangen diner in restaurant Toost aan het prachtige Haarlemse Spaarne. Een ware Haarlem Experience! Datum in overleg. Startbedrag: € 1.500

Love this post.0

Een dag mee als ‘ploegleider’ van Roompot – Oranje Peloton!

Welke sportliefhebber droomt er niet van? Een profwielerkoers meemaken vanuit de auto van de ploegleider. De 100% Nederlandse ploeg van onder andere Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Zijlaard laat je de wedstrijd van dichtbij beleven. Van start tot finish de heroïek en hectiek van het wielrennen meemaken vanuit het hart van het peloton. […]

Love this post.0