Olympische Jeugd Clinic door voormalig beste hockeyer van de wereld: Teun de Nooijer

Love this post.1

‘Grote sterren laten kleine sterren stralen’ is heel toepasselijk voor dit veilingitem. Grote hockey sterren als Teun de Nooijer, Tim Jenniskens en Rogier Hofman geven een jeugd hockey clinic aan ‘kleine sterren’.
Wil uw kind ook een TOP hockeyer worden? Teun, Tim en Rogier leren de kinderen de nieuwste scoringstechnieken, tip ins, backhand & forehand schieten, forehand schieten en de vetste trucjes.
Door dit veilingitem voor uw kind te kopen, geeft u vluchtelingkinderen weer de kans om echt kind te kunnen zijn.

Teun de Nooijer – 453 interlands, Vijfvoudig Olympiër en record International Nederlands Hockeyteam.
Tim Jenniskens – 58 interlands, Voormalig hockeyinternationaal. Zilveren medaille tijdens Olympische Spelen in Londen.
Rogier Hofman – 212 interlands, 44 doelpunten. Zilveren medaille tijdens de OS in Londen en 4e bij de OS in Rio de Janeiro, won in de zomer van 2015 goud op het EK in Londen.

Datum clinic: in overleg, duur clinic: 1,5 uur

Related

Meet & Greet met Max Verstappen en gesigneerde handschoenen

Nederlands trots in de Formule 1, Max Verstappen, heeft een geweldig seizoen achter de rug. Van een spectaculaire overwinning in Spanje tot de gewaagde inhaalacties in Sao Paolo en de sensationele laatste inhaalrace van het seizoen in Abu Dhabi. Vanavond kan er geboden worden op een fantastische beleving: een Meet & Greet met Max Verstappen tijdens een […]

Love this post.0

Sieraad laten maken door Goudsmid Marijke Mul

Een persoonlijke ontmoeting met Marijke Mul in haar winkel aan de Gierstraat te Haarlem. U ontwerpt in samenspraak met Marijke Mul een mooi sieraad. Met uw verhaal maakt zij het perfect passend sieraad. Haar kracht is het pakken van de emotie in uw verhaal met als eindresultaat een mooi design dat uw persoonlijkheid weergeeft. Vervolgens […]

Love this post.0