Mercedes-Benz Museum en AMG-motorenfabriek

Love this post.0

AMG organiseert een aantal (maan)dagen in april/mei/oktober met een ‘open’ AMG Spirit (AMG Emotion tour genaamd). Exacte data worden pas voorjaar 2017 bekend. Als onderdeel van dit event worden het beroemde Mercedes-Benz Museum en de AMG-motorenfabriek bezocht.

Inbegrepen zijn: het AMG-event + overnachting + diner + de dag voor het event museumbezoek met lunch voor 2 personen.

Programma

Dag 1:
Lunch in het Mercedes-Benz museum in Stuttgart
Museumbezoek
Vertrek naar het hotel
Diner

Dag 2:
09.00 uur – Welkom bij AMG Private Lounge bij de AMG-fabriek in Affalterbach
Rondleiding motorenfabriek
Instructie
Rijden met verschillende AMG’s, 2 personen per auto, op de openbare weg
Tussentijds wissels en lunch.
16.00 uur – Einde event en afscheid
16.30 uur – terug naar Nederland.

Startbedrag: € 3.000

Related

Unieke huiskamerconcert van Veldhuis & Kemper!

Ze staan momenteel niet gezamenlijk in het theater maar voor SOS Kinderdorpen maken ze graag een uitzondering! Remco (Veldhuis) en Richard (Kemper) komen bij u thuis en verzorgen voor u en uw gasten een miniconcert met nummers uit hun oeuvre. Van Ik Wou Dat Ik Jou Was tot Volkomen Kut, van Blonde Krullen tot In […]

Love this post.0

Dichterbij de AJAX-sterren zit geen enkele supporter!

Bekijk de Ajax – ADO Den Haag-wedstrijd op 29 januari 2017 om 14.30 uur vanaf de meest unieke plaats in de Arena: samen met drie vrienden neemt u plaats op de exclusieve Fieldseats direct aan de rand van het veld. Voor en na afloop van de wedstrijd wordt u met uw vrienden ontvangen in de Business Lounge. Hier […]

Love this post.0

Sieraad laten maken door Goudsmid Marijke Mul

Een persoonlijke ontmoeting met Marijke Mul in haar winkel aan de Gierstraat te Haarlem. U ontwerpt in samenspraak met Marijke Mul een mooi sieraad. Met uw verhaal maakt zij het perfect passend sieraad. Haar kracht is het pakken van de emotie in uw verhaal met als eindresultaat een mooi design dat uw persoonlijkheid weergeeft. Vervolgens […]

Love this post.0