Mercedes-Benz Museum en AMG-motorenfabriek

Love this post.0

AMG organiseert een aantal (maan)dagen in april/mei/oktober met een ‘open’ AMG Spirit (AMG Emotion tour genaamd). Exacte data worden pas voorjaar 2017 bekend. Als onderdeel van dit event worden het beroemde Mercedes-Benz Museum en de AMG-motorenfabriek bezocht.

Inbegrepen zijn: het AMG-event + overnachting + diner + de dag voor het event museumbezoek met lunch voor 2 personen.

Programma

Dag 1:
Lunch in het Mercedes-Benz museum in Stuttgart
Museumbezoek
Vertrek naar het hotel
Diner

Dag 2:
09.00 uur – Welkom bij AMG Private Lounge bij de AMG-fabriek in Affalterbach
Rondleiding motorenfabriek
Instructie
Rijden met verschillende AMG’s, 2 personen per auto, op de openbare weg
Tussentijds wissels en lunch.
16.00 uur – Einde event en afscheid
16.30 uur – terug naar Nederland.

Startbedrag: € 3.000

Related

Frans Molenaar

Frans Molenaar wordt terecht de ‘modekoning’ van Nederland genoemd vanwege zijn prominente rol in de ontwikkeling van de Nederlandse mode. Hij was niet de eerste Nederlandse couturier, maar wel de eerste die ook echt ontwerper was. Hij maakte geen Nederlandse varianten op Parijse mode, maar ontwikkelde een eigen stijl: grafisch, strak en modern. Vooral de […]

Love this post.0

Meet & Greet met Max Verstappen en gesigneerde handschoenen

Nederlands trots in de Formule 1, Max Verstappen, heeft een geweldig seizoen achter de rug. Van een spectaculaire overwinning in Spanje tot de gewaagde inhaalacties in Sao Paolo en de sensationele laatste inhaalrace van het seizoen in Abu Dhabi. Vanavond kan er geboden worden op een fantastische beleving: een Meet & Greet met Max Verstappen tijdens een […]

Love this post.0