Kom in actie

Bent u ook geraakt door het levensverhaal van deze kleine Syrische vluchtelingen? Wilt u meehelpen maar u weet niet hoe? Natuurlijk kunt u deelnemen aan het gala, en/of een donatie doen op het IBAN nummer van SOS kinderdorpen. Maar u kunt ook zelf een SOS Kinderdorpen actie starten met uw gezin, buren, vrienden, collega’s, medestudenten, medescholieren en bekenden want élke donatie telt!

Denk aan het sponsoren van een (gezins)loop, of uw eigen variant van de ice bucket challenge, het verkopen van cupcakes of zonnebloemen, een pepernoten bakwedstrijd, tekenwedstrijden, sporttoernooien en ga zo maar door. U helpt de situatie van Syrische kindvluchtelingen te verbeteren én u helpt hun situatie nog meer onder de aandacht te brengen!

SOS Kinderdorpen heeft een speciale actiepagina waar u zelf heel eenvoudig een actie kunt starten. Uw inzameling gaat rechtstreeks naar SOS Kinderdorpen voor de vluchtelingen.

Zelf een actie starten

U kunt zelf een actie starten om dit project te steunen. Hiervoor kunt u het actieplatform “Sterren van Haarlem” gebruiken.

Op dit platform kunt u uw actie plaatsen, promoten en bijhouden hoeveel de actie heeft opgebracht. Ook kunt u er terecht voor ideeën.

Een bedrag overmaken

U kunt rechtstreeks een doneren aan SOS Kinderdorpen. Indien u voor deze optie kiest, gebruik dan de volgende gegevens:

 

IBAN: NL40INGB0000234234 t.n.v. SOS Kinderdorpen Nederland
Omschrijving: SOS sterrengala, ‪4-3-2019

 

Vergeet niet de juiste omschrijving te vermelden! Deze zorgt ervoor dat uw donatie gebruikt wordt voor het juiste project.